Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2024 7:37:54

Krajské volby jsou dalším krokem k defializaci naší země

    Krajské volby jsou dalším krokem  k defializaci  naší země

Pomyslným zakončením volební kampaně koalice STAČILO ! v Plzeňském kraji pro volby do ZPK a Senátu bylo konání volebních mítinků v minulém týdnu v Domažlicích a v Plzni.

 

Z hlediska účasti může  premiér Fiala na  kterého i v krajských  městech „chodí“  několik desítek nejvěrnějších podporovatelů  jen tiše závidět,  jaké podpory se  předním kandidátům koalice STAČILO!, které na těchto mítincích i za nepříznivého počasí  svou účastí  podpořili  europoslankyně Kateřina Konečná a známý  blogger Daniel Sterzík alias Vidlák  dostalo !

      KSČM, která  společně se SD–SN a ČSNS  je součástí uvedené koalice, dlouhodobě  otevřeně hlásá  nutnost ukončení asociální vlády Petra Fialy, která je nejhorší vládou od vzniku novodobé České republiky. Jak mimo jiné  ve svém vystoupení uvedla  europoslankyně   Kateřina Konečná „jestli chceme Fialu opravdu zničit, nechceme, aby nám dále vládl, tak je musíme dovést k další porážce.  Dnes v úplně každém kraji vládne prodloužená ruka Fialy.“ Zvláště  v v pravicovém  Plzeňském  kraji   je vládnoucí  prodloužená  ruka Fialy více než prodloužená  jak vyplývá  nejen ze slov současného  krajského  zastupitele  za KSČM  Jiřího Valenty. „V krajském zastupitelstvu máme dva ministry vlády, máme tam koaliční poslance i senátory. Proč tito lidé, kteří navíc kumulují mnoho funkcí, nejsou ochotni a schopni pro náš kraj něco udělat?“

     Servítky směrem k asociální vládě si nebral  ani blogger Vidlák  hodnocením současného stavu. „Naše země prochází asi nejdelším obdobím stagnace v našich dějinách. Čelíme největšímu poklesu životní úrovně v našich novodobých dějinách. Jsme zavlékáni do války, která je den ode dne nebezpečnější a více, a více nám hrozí, že do ní budeme zataženi a že to opravdu špatně dopadne“.

    Vládnoucí  strany  Fialova kabinetu  i přes  volební  debakl   v červnových volbách do EP  nadále pokračují ve své asociální politice  vedoucí naši zemi a naše občany  k dalšímu astronomickému zadlužování  a ke zhoršování  stavu v jednotlivých resortech. Neberou vážně ani klesající volební preference, kdy zvláště  KDU – ČSL atakující hranici 2%  je stranou více než nevolitelnou ! Krajské volby, které již klepou na dveře jsou příležitostí vystavit současné  vládě  další  nevyhovující  vysvědčení, udělat další krok směrem  k defializaci  naší země  a k jejímu dokončení v parlamentních volbách v roce 2025.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama