Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2024 15:24:45

Agitační beseda praporu AZOV v Praze pod záštitou Lipavského

Agitační beseda praporu AZOV  v  Praze pod záštitou Lipavského

Fanoušci praporu Azov se pokračování jejich turné, tentokrát v Praze přece jen dočkají!

 

Zatímco Německo mající s fašismem a nacismem  bohaté  zkušenosti  si dovolilo vojenské  jednotce AZOV  do níž směřují  neonacisté, obdivovatelé Adolfa Hitlera, či příznivci extremistů vystavit  stopku a agitační besedy   v německých městech  zrušit, pražské vystoupení  příslušníků AZOV dne  31.7.2024 se  zrušit nepodařilo.  Výzva   europoslankyně  K.Konečné  směřující  ministru zahraničních věcí  J. Lipavskému  k distancování   české vlády proti uvedené  akci  se s  pochopením u něj   nesetkala.  Pražské „setkání“ tak  bude  další  ukázkou,  jak hluboko český lid klesl, respektive čemu se  „musí podřídit“. Ostatně,  náš národ byl  poddajný, úlisný a zrádný  každému režimu.  Budiž  ale malým  ospravedlněním pro uvedené chování v dnešní době, kdy  na Hradě  sedí již vyzrálý státník agent Pávek, jehož mladická nerozvážnost mu způsobila v prezidentské volbě určité problémy a kterého si navíc Fialova vláda  dosadila.

      Pro  podporovatele  vzkvétajícího fašismu v  Evropě,  ve které se v porovnání s ostatními státy   ČR za  vydatného přispění naší fašistické vrchnosti nemá za co stydět, je  výše uvedená  pražská propagační   beseda pokračováním procesu v přímém přenosu, kterak se ČR stává odnoží  Ukrajiny.   Fialova   pětidemoliční vláda si odhlasovala vlastní nesmrtelnost,  podle které se chová.  Nerespektujíc  zrcadlo   klesající popularity vládního kabinetu blížící se samému dnu.  Může se tak chovat jen  díky  vidině jistoty nového půl milionu voličů  v nastávajících  parlamentních volbách, díky nedávno ve sněmovně  protlačené  korenspondenční volbě.  Ministrům  současné  vlády tak nic nebrání šířit různé dezinformace v podání  profesora  Nutelly, že ČR je ve válce, nebo v případě bankovní úřednice Černochové, že pokud by Rusko na Ukrajině použilo taktické jaderné zbraně, tak by tím Česko žádným způsobem nebylo ohroženo.  Političtí váleční  štváči   ukazují každým dnem, že se neštítí skutečně ničeho, což  je zřejmé i  z veřejné podpory  ministra zahraničí  Lipavského   týkající  se uvedeného  vystoupení příslušníků  ukrajinského neonacistického  pluku Azov v Praze.

      Vládní  chciválkové,  přestože  každý den vidí  Putinovo Rusko již  poražené,  mají zcela jistě americkou ambasádou  připravený scénář i  pro  případ, že konflikt na Ukrajině nedopadne podle  zadání  Západu.  Budou  to  především  právě oni, kteří  vehementně začnou  tvrdit, že  byli vždy jednoznačnými  podporovateli  ukončení války a nastolení míru  na Ukrajině, hledající navíc  podporu  i  v nepřeberném množství    demokratických zemí. Vždyť mistři ve lhaní jsou po celou dobu současného vládního angažmá. A správný  volič  pětidemolice  slepě věřící ČT, Seznamu a dalším  mainstreamovým  mediím  opět uvěří, nechá se oklamat  a ve volbách jim to vhodí ! 

     Na závěr si dovolím především pro všechny vládní a další   politické  podporovatele  pokračování války na Ukrajině,  citaci duchovního otce  AZOV, ukrajinského poslance Andrije Bileckyje, který ještě před vznikem oddílu pronesl: „ Údělem Ukrajiny je stanout v čele bílé rasy během poslední křížové výpravy proti  podlidem, jimž vládnou Semité.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama