Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,95. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2024 7:52:47

Za ukončení války, nikoliv za vydání pasu

Za ukončení války, nikoliv za vydání pasu

V době, kdy z ukrajinských banderovských oddanců do válečného „mlínku “ není již kde brát, Ukrajinci žijící na našem území protestují před pražskou ambasádou své rodné země.

 

   Ukrajinské  úřady  v Česku, v současné pro Ukrajinu nepříznivé situaci, odmítají  zdejším  Ukrajincům ,kterým vypršela platnost dokladů   vydávat pasy  a   tak  se snaží   dostat bojeschopné  muže zpět na Ukrajinu.   Jde o reakci  v jejich  tíživé  životní  situaci  pro každého  mírumilovného  člověka pochopitelnou , vždyť  kdo by chtěl nasazovat svůj život za zkorumpovaný režim podporující  obnovu fašismu. V době, kdy  současný mocenský režim stále více  přibližuje Ukrajinu k finančnímu bankrotu.

     Účastníci  uvedené  demonstrace  si   jen  vybrali  špatné  místo  a také  obsah   protestu.  Svůj odpor k válce je příště třeba  vyjádřit  před Úřadem vlády ČR, před Pražským hradem, či před sídlem  dalších  krvelačných jestřábů v podobě Černochové  či  Řehky.  Hlavních  tahounů prosazování  věčné myšlenky Západu na  smazání   současné podoby  Ruska z mapy, jeho „rozparcelování“ na  menší státy, získat konečně neomezený přístup ke všem strategickým nerostným surovinám.

     Agent Pávek, profesor Fiala alias nutella,   prodejkyně  mobilů MPA, či nově zvolený europoslanec Kolář, kterému ještě „nedávno“ i přes přidělenou ochranku  moc do zpěvu nebylo. Jména, která svou neutuchající válečnou energií  nejvíce přispívají  za  českou stranu k eskalaci války na Ukrajině, tetelí se blahem, kterak jsou úspěšní v prosazování „ jejich“  iniciativy nákupu dělostřelecké munice  pro Ukrajinu  nejen ve státech EU.

Před Úřadem vlády ČR, Pražským hradem, MO AČR, místy, kde  vyjádřit nejen svůj nesouhlas s pokračování války na Ukrajině, ale vyjádřit i  požadavek na přesluhující  hlavu Ukrajiny   týkající se vyhlášení referenda o územních ústupcích Rusku, které   jak přiznává v současné době  již  i mainstream  je na pořadu dne.

Každý den totiž  znamená další územní ztráty Ukrajiny o které nakonec v referendu přijde.  Pro zbrojařské firmy  naopak každý den  znamená další  finanční astronomické zisky.

  Především ale,  každý den pokračujícího konfliktu znamená další válečné oběti dnes již nejen na  straně Ukrajiny a RF, ale  vojenských instruktorů a žoldáků  z  prvních  států, které se  lidskými zdroji  zapojily do konfliktu. Znamená  další eskalaci, která může skončit jadernou zkázou lidstva.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama