Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2024 13:09:00

Patriotům nic jiného, než tohle zaprděné národovectví nejde

Patriotům nic jiného, než tohle zaprděné národovectví nejde

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k evropské frakci Patrioti pro Evropu.

 Normální člověk nářku českých fanoušků „Patriotů“ nemůže rozumět.

Sotva se totiž ukázalo, že hnutí ANO nebude mít s kolegy z té části spektra, kde se cuká pravice, v Evropském parlamentu žádný smysluplný vliv, okamžitě přišli s hudrováním, že to je nedemokratické.

Je to ale přesně naopak. Tohle je demokracie v praxi – úplně svobodně se rozhodli spojit a úplně svobodně byli demokraticky smýšlející většinou přehlasování. Hotovo.

Není to tak nic jiného, než se dívat na pět fází smutku v praxi – po popírání nakonec přes hněv vždycky přijde smíření. Smíření se s tím, že stratég Babiš se systematickou prací postavil do rohu a nezmůže s tím vůbec nic.

O to víc ale budou patrioti doma křičet, že nám Evropská unie diktuje, krade suverenitu a je totalitní. Možná jim vlastně ani o nic jiného, než tohle zaprděné národovectví nejde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama