Mgr. Róbert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2024 12:12:00

Co zas chystá vláda, to vám zvedne tlak ještě víc

Co zas chystá vláda, to vám zvedne tlak ještě víc

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládní přípravě českého Green Dealu

 Brutální vedro. Počkejte až si přečtete, co zas chystá vláda. To vám zvedne tlak ještě víc!

Nafta a benzín zdraží o deset korun. Hnědé uhlí o třetinu. A postavit nový dům bude ještě složitější než dneska. Ano, i to ještě jde zhoršit. K tomu dražší potraviny, oblečení i boty. No prostě všechno.

Tohle chystá vláda už na příští roky. Proč? Protože Green deal.

Všechno, co Evropská unie považuje za neekologické, bude v příštích letech tak drahé, abychom si to nemohli dovolit. Že to znamená, že všichni zchudneme? To je jim zjevně jedno. A Fialova vláda zneužila, že je léto a všichni jsou na dovolených, aby potichu prosadila příslušné zákony u nás.

Green deal je ekonomická sebevražda Evropy. Díky vám můžou Filip a Nikola proti němu bojovat v Bruselu. Dalším krokem musí být posílení blokační síly v Senátu. A pak? Změna vlády v roce 2025!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama