Mgr. Vítězslav Schrek

  • ODS
  • Vysočina
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2024 7:09:00

Nejsme schopni sestavit většinovou krajskou vládu a moje role hejtmana končí

Nejsme schopni sestavit většinovou krajskou vládu a moje role hejtmana končí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům krajských voleb.

 Milí přátelé,

volby rozhodly o budoucnosti našeho kraje pro příští 4 roky. Naše koaliční uskupení Společně se starosty pro občany nevyhrálo a skončilo na druhém místě. Přestože jsme získali o 4 zastupitelské mandáty víc, než jsme měli dosud, s našimi stávajícími koaličními partnery nejsme schopni sestavit většinovou krajskou vládu a moje role hejtmana tím končí. Přesto Vám chci poděkovat za obrovskou podporu a důvěru. Moc si vážím Vás všech, kteří jste nezapomněli na to, co s naší zemí a s naším národem udělali v minulosti komunisté a čeho všeho jsou v současnosti schopni populisté a extremisté. O politice se říká, že je uměním možného, s tím souhlasím. Zároveň však platí, že ji každý z nás dělá dobrovolně a je vždy na svobodném rozhodnutí každého z nás, nakolik je ochoten upřednostnit politický pragmatismus nad idejemi a hodnotami. Já jsem šel do politiky proto, abych pracoval a dělal věci správně. A tomu hodlám dostát.

Děkuji všem svým kolegům radním a koaličním zastupitelům za spolupráci v uplynulých 4 letech. Bylo mi ctí náš kraj vést v pozici hejtmana. Moc děkuji celému svému týmu, volebnímu štábu, našim podporovatelům a všem kandidátům, kteří se mnou pracovali na volební kampani. Byli jste skvělí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama