Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.10.2016 10:35:25 - Cenzura bude

"Naboženšti fundamentalisti su jednoznačně poraženu stranu.

Nebyt Čunka ve Zlinskem kraju, skoro by se nedostali ani nad sto tisic hlasu. Kdo by tež volil partaj, kde si jejich vudce jezdi pro rozumy do Ameryky a minystr je oficialnim hostem lancmančaftu. Fuj!" píše úspěšný bloger Ladislav Větvička. Asi má pravdu. Mě spíše zaujaly neúspěšné volební výsledky v krajích, kde se KDU-ČSL spojila s neomarxistickou Stranou Zelených. Kdy si uvědomíte, že Strana Zelených či Žít Brno jsou extrémistické strany, kdy si uvědomíte, že mezi Stropnickým juniorem a paní Semelovou není fatální rozdíl až na to, že ten první je trošku nebezpečnější, protože mně třeba Semelová nehodlá zakazovat lítat letadlem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.10.2016 14:29:04 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, u Ladislava Větvičky jsou poražení úplně všichni kromě nehlasujících "masochistů."  Jeho výroky bych bral opravdu s velkou rezervou, protože rozhodující byly hlasy té menšiny, která se k volbám dostavila. :-)  Na Vaše tvrzení o výsledcích krajských koalic se SZ můžu říci  následující: Je čistě věcí KDU-ČSL v každém kraji, zda a s kým půjde do koalice. V Olomouckém a Plzeňském kraji dosáhly koalice se SZ celkem obstojných výsledků a neúspěšná byla pouze koalice se  ve Středočeském kraji. Tvrzení o neúspěchu koalic se SZ proto postrádají jakýkoli smysl. V Plzeňském kraji se navíc KDU-ČSL díky vytvořené koalici  po čtyřech letech opět vrátila do krajského zastupitelstva. 
 Jinak s Žít Brno vytvořila předvolební koalici TOP 09, a ne KDU-ČSL. Své výtky směřujte proto, prosím, na adresu TOP 09. S pozdravemTomáš Zdechovský