Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.11.2016 9:41:13 - M.Pošarová

Dnešní humanisté se změnili v masochisty - levicový politici

Dobrý den,
to co se jeví jako humanismus pro tzv. migranty/uprchlíky z jiných kultur, změnily neziskovky a levicový politici v masochismus. Znásilňování dětí, žen, napadání obětí zločinu = dle dnešních marxistů humanismus, dle levicových politiků pomoc menšinám. Zbláznili se tito lidi ? Nebo se dostali do politiky masochisté?USA určila nějaký směr v marxismu na obohacení z chudoby a menšin pomocí neziskovek ?

Vítací sluníčkáři - spíše řečeno neziskovami placení nadrženci, kteří touží s migranty po orgiích máme nazývat čím ??? Dle politiků jsou to humanisti ? A nebo spíše zločinci ?

Zajímalo by mě, zda se někdo taé zabývá tím, proč jsou africké země chudé, proč jsou země s ropným bohatstvím chudé? No, kdyby šli po nějakých reálných podkladech, zjistili by, že je to pracovitostí lidu, dle videa, které jsem viděla imám z arabských zemí říká, že arabské země jsou chudé díky lenosti vlastního lidu. Dokonce zjistil, že denně pracuje arabský muž jen 27 minut! Ta proč jim máme pomáhat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2016 14:14:02 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, paní Pošarová,nevím, proč se na to ptáte zrovna mě. "Sluníčkové" vidění světa je mi opravdu cizí stejně jako marxismus. Pokud jde o Vaše dotazy v posledním odstavci, bohužel nejsem ekonom a doporučil bych Vám dotázat se spíše člověka, který je v této oblasti odborníkem.S pozdravemTomáš Zdechovský