Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.03.2020 15:52:07 - Ten vzadu

Koho zastupujete

Dobrý den, dnes (9.3.2020) se po delší době vynořilo video o tom, jak upravujete (kontrolujete, řídíte... ono anglické 'to control' má významů více, k tomu je vaše Czenglish taková všelijaká) hranice u něčeho, co se vydává za stát. Prý to tam máte vyznačit kameny, byť tedy z videa není jasné, jaké technické prostředky chcete použít pro jejich přesné zaměření. Ale to nechme. Jelikož se však na videu prokazujete imunitou a diplomatickým pasem poslance EU, tak bych se chtěl zeptat, jak se jmenovala mise, na kterou jste tam byl Bruselem vyslán. Nebo jste to vykonával v rámci neplaceného volna?Já jen, že jste nedávno na PL.cz říkal, jak se snažíte ochránit peníze občanů.Sice netuším jakých konkrétně,ale jelikož jste se prokazoval pasem poslance EU, tak asi Evropanů.A tohle není mrhání veřejnými prostředky? Ty totiž nejsou ani boží, ani nerostou na stromech, ale pocházejí právě od Evropanů a všech, kdo tu platí daně.Osobně jsem byl rád,že jste se postavil za ukradené děti v Norsku.Ale toto?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2020 20:11:38 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,byl to hraný dokument, který má od reality daleko. Řada lidí, kteří znají fakt, tak ví, že ten článek byl od začátku do konce pitomost reagující na naší misi Cont do České republiky. Je zajímavé, že vždy všechny negativní články sdílely média ze skupiny MAFRA pana Babiše :-)
Myslím, že si v klidu ten dokument pusťte a pak se zasmějte tomu, že jste naletěl.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský