Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2016 19:42:29 - Evropa v čudu

Lidovci se zabývají kravinami 3.

Děkuji za vaši předchozí odpověď. Chápu, že jako europoslanec se těmito věcmi ve vládě ČR nezabýváte, ale přesto jste za politiku KDU-ČSL spoluzodpovědný. Běžný občan bohužel nemůže sledovat, co tato vláda jednotlivě schvaluje a o jakých příspěvcích na neomarxistické neziskovky rozhoduje. Bohužel i jednání Parlamentu nevypovídá o práci jednotlivých poslanců. Dříve měl člověk aspoň možnost na ČT sledovat parlamentní diskuzi, dnes tyto diskuze vysílá mediální žumpa zvaná Česká televize maximálně pozdě v noci. Všechny postupné kroky, směřující k potlačování svobody, kterou střídá peklo dobře míněného neomarxistického dobra, jsou bohužel i kroky, které se dějí za spoluúčasti lidovců ve vládě. Lidovci dnes také nepokrytě spolupracují s extrémistickými neomarxistickými stranami, jako je Strana zelených nebo Žít Brno. Je naděje, že se lidovci budou ve vládě blokovat neomarxistické výmysly a vrátí se k politice lidu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2016 22:57:04 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,jednání parlamentu, resp. přinejmenším jejich přepisy jsou dostupné na stránkách poslanecké sněmovny či senátu. Proto bych Vám určitě doporučil podívat se na stránky obou komor parlamentu. Jinak  mně osobně je neomarxismus opravdu cizí a nikdy jsem nic takového nepodporoval. O ostatních členech KDU-ČSL by mělo platit to samé. Ani SZ spolu s Žít Brno mi nejsou jakkoliv blízké a rozhodně nejsem příznivcem koalic s těmito uskupeními. 
Nevím, co máte na mysli "politikou lidu." Sám se ale neustále snažím být v kontaktu s řadovými občany a neztratit kontakt s nimi a problémy, které řeší.   S pozdravemTomáš Zdechovský