Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.11.2016 17:56:21 - Evropa v čudu

Lidovci se zabývají kravinami 4.

Už jsem nechtěl toto téma znovu otevírat, ale vyloženě jste mi nahrál. Ve vaší poslední odpovědi píšete, že je vám neomarxismus opravdu cizí a že jste nikdy nic takového nepodporoval. O ostatních členech KDU-ČSL by dle vašich slov mělo platit to samé. Dnes jsem v PL četl článek "Ministryně Marksová chce zničit tradiční rodinu, varuje europoslanec Zdechovský." Vidíte, a to je přesně to, na co cílil můj dotaz. Přečetl jsem si i váš blog na iDnesu http://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx a dovoluji si vás trochu poopravit. Ministryně Michaela Marksová-Tominová se nerozhodla jít proti svým sociálně demokratickým voličům a zlikvidovat tradiční rodinu, ale v jejich zájmu. Ona a potažmo celá ČSSD provádí tuto neomarxistickou politiku nejen v likvidaci rodiny. Podívejme se na to, co dnes dělá nejzbytečnější ministr Dienstbier, podívejte se, jaké neomarxistické experimenty provádí ministryně školství Valachová. A toto všechno lidovci ve vládě, Parlamentu a Senátu odkejvou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2016 19:22:17 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,děkuji za Vaší dnešní poznámku, se kterou nesouhlasím jen v tom, že vše odkýváme. 
Právě, že neodkýváme. Ani paní Marksové, ani paní Valachové a panu ministru Dienstbierovi ani náhodou. Jsme jediní, kteří dokážeme oponovat.
S pozdravem Tomáš Zdechovský