Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2020 14:09:56 - Damph

Proč falešně pomlouváte SPD a Trikoloru?

Mohl byste doložit kde SPD a Trikolora řekly že podporují návrh komunistů na zrušení dotací pro neziskovky ktere kritizují stát, jak píšete zde: https://twitter.com/tomzdechovsky/status/1245666928666050561 Třeba pan Okamura jasně řekl že nemá nic proti potřebným neziskovkám, takže určitě mu nevadí když neziskovky pomáhají s rouškami: http://www.novarepublika.cz/2018/08/tomio-okamura-politickym-neziskovkam.html. Takže Vy se nyní zastáváte neziskovek které podporují migraci, genderismus, agresivní environmentalismus?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2020 0:55:28 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Vážený pane Černochu,bylo to jinak, než tvrdíte. Nejde zde totiž o žádnou kritiku státu. Komunisté spolu s SPD a Trikolórou podporovali zastavení dotací pro neziskovky, co nepodporují vládní politiku či nenaplňují její cíle. A právě zde vzniká problém, protože o finanční pomoc by mohly přijít právě i neziskovky pomáhající potřebným. Neziskovky působí nezávisle na vládě, takže už proto nemůže být jejich povinností podporovat či naplňovat vládní politiku. Ilegální imigraci, ani nic z toho, co uvádíte, nepodporuji. Ostatně už jsem to zdůrazňoval mnohokrát.S pozdravemTomáš Zdechovský