Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2016 15:07:41 - Valentin Dobrotivý

Prof. Piťha se zastal symboliky státního svátku

Otec Petr Piťha ve svém blogu http://blog.aktualne.cz/blogy/pohled-zblizka.php mimo jiné napsal: " Domnívám se proto, že je třeba se k tomuto svátku postavit s potřebnou občanskou zodpovědností a trvat na tom, že Vladislavský sál, Pražský hrad, prezident, parlament, ústava, státní vlajka atd. jsou tím, čím být mají. Na tom nic nemění, kdo právě na Hradě sedí, nebo jak se chová. Státní symboly jsou totiž tím, co garantuje, vytváří a uchovává identitu státu. Nectít a tím spíše zpochybňovat či zneuctít tyto symboly je také zřejmou urážkou všech, kdo pod těmito symboly a pro ně položili své životy." Pro mě je tento významný církevní činovník (na rozdíl od bývalého kněze Hermana, který opustil kněžství kvůli milence, kterou si stejně nakonec nevzal) důvěryhodným člověkem a na rozdíl od šašků, kteří manifestovali 28. 10 na náměstích, skutečnou osobností a celebritou. Kdy si lidovci uvědomí, že poslední události a spojení s Gazdíkem, jim v příštích volbách uškodí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2016 20:32:33 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den,žádnou dlouhodobou spolupráci s Gazdíkem KDU-ČSL alespoň v tuto chvíli neplánuje. Do voleb zbývá ještě necelý rok a za tu dobu se určitě stane spoustu dalších věcí, které ovlivní jejich výsledek více, než současné události z 28. října. Osobně si nemyslím, že by nás měly poslední události v příštích volbách poškodit.S pozdravemTomáš Zdechovský