Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2019 8:02:47 - Damph

Promigrační EU

Co tím jako chcete říct, tím že většina států pakt podepsala? Chcete říct že to znamená že je to správné rozhodnutí, změnil jste názor, Globální pakt už se Vám zamlouvá?
Já myslím že rozdíl oproti zbytku světa je především ten, že právě Evropa má problém, na rozdíl od většiny států světa. Do Evropy se totiž stěhují lidé z jiných kontinentů, na rozdíl od jiných zemí, kde se stěhují třeba v rámci podobných kultur lidé mezi různými zeměmi na tom samém kontinentu. Jenže do Evropy se to cpe z Afriky, Asie, do zcela odlišné kultury, což není normální. Další země z jiných kontinentů které mají podobný problém jako Evropa, také pakt nepodepsaly - USA, Austrálie. Nebo dle Vás je to snad v pořádku?
Takže proč si za to dle Vás EU nezaslouží kritiku, když se jí líbí pakt který takové migraci dokonce pomáhá?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2019 11:11:32 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
Vážený pane Černochu,nic takového jsem neříkal. Můj názor je pořád stejný a Pakt odmítám i nadále. Jen pro Vaši informaci, nikdo nemohl nutit státy EU k tomu, jak budou hlasovat. Každý stát hlasoval sám za sebe. Plést do toho EU je proto nesmysl. S pozdravemTomáš Zdechovský