Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2017 22:57:41 - Damph

Re: EU vychovává občany

Vážený pane Zdechovský, zaujatý pohled když si ho mám ještě platit - to obhajujete? Evropský humanismus - co to je? To že se nemají migranti spojovat s terorismem, zamlčování problému s migranty ve Francii, Švédsku, Německu, zatajování jejich kriminality, neustálé hájení práv migrantů - to je podle Vás správné? Jak jsem to tu již dával, "evropští humanisti" (chápu že mi zase budete psát že ta rezoluce není závazná) se shodli a rozhodli lhát o tom že migrace není žádným rizikem. To je podle Vás pak dobré vysílat, v tomto duchu - duchu lží?
A k těm dětem - např. proč jsou převážně muslimské země stále muslimské? No jednoduše proto, že muslimové učí své děti islámu a proto většina těchto dětí také vyznává islám. Kdyby všichni muslimští rodiče v oné zemi začali vést své děti k něčemu jinému než k islámu, zcela jistě by to mělo negativní vliv na procento muslimského obyvatelstva v dané zemi. Jinak by muslimští rodiče nemuseli své děti k islámu vést. S tím nesouhlasíte?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2017 12:11:30 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Dobrý den, pane Černochu,myslím, že skutečný humanismus je něco trošku jiného, než to, co zde píšete. Věřím, že definici si budete schopný dohledat sám. Pokud jde o děti, nejdříve zmiňujete výchovu ve škole a teď výchovu v rodině - jedná se o dvě rozdílné věci. Vliv rodičů je přece jenom větší, než vliv školy. Žádná výchova ale nezaručuje, že dítě zůstane v dospělosti věrné přesvědčení, k němuž byli vychováváni. S pozdravemTomáš Zdechovský