Milan Kochman

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2024 16:00:46

Z vlastní zkušenosti znám potřeby zdravotně postižených , pomohu Vám

Z vlastní zkušenosti znám potřeby zdravotně postižených , pomohu Vám

Politika na krajské úrovni je především o znalostí prostředí a potřeb lidí jak po zdravotní stránce, tak po stránce sociální péče o skupiny zdravotně znevýhodněných .

 Můj příběh začal v roce 1977, kdy jsem přišel o levou nohu stehenní. Bylo mi v té době 9 let. Po nehodě bylo těžké se zařadit do společnosti dětí .Byl to sport , který mě dostal zpátky . Zařadil jsem se do společnosti s hendikepovanými lidmi, kteří mi ukázaly směr a odhodlání. Pracuji v zařízení Centrum pobytových a terénních sociálních služeb od roku 1988.Jelikož mám zkušenosti z praxe, chtěl bych se věnovat sociálním službám, osobám se zdravotním postižením,   seniorům a rodičům dětí se zdravotním postižením, ženám samoživitelkám a lidem v nouzi.                                   Chtěl bych také poukázat na předměty samostatných využitých veřejných prostor, budov, a služeb určené veřejnosti.   V některých případech jsou to překážky natolik závažné, že zcela znemožňují člověku s určitým typem postižení navštívit určitou budovu, jako jsou restaurace, bazény, a historická centra .Proto máme na kandidátce lidi, kteří mají srdce a chtějí to nejlepší pro svůj kraj .Kvalitní odborníky z mnoha důležitých profesí, kteří své znalosti a odpovědnost mnohokrát prokázali ať už ve svém osobním či pracovním životě. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama