Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2017 19:01:28

Lidovci se radikalizují

Lidovci se radikalizují

Předseda KDU-ČSL Bělobrádek dnes 29.05.2017 v České televizi v programu Interview prohlásil, že KSČM je extrémistickou stranou.

Není možné, aby vládní činitel dával rovnítko mezi slova extremistou a komunistou. Je evidentní, že lidovci se radikalizují, a to i v rámci své rétoriky. Lidovci by se měli zklidnit. A to razantně. Stačí se podívat, jaké kroky činitelé této strany podnikají. Stačí připomenout ministra kultury Hermana, který je spojen s kauzou „strýček Brady“, a jeho zneuctění státního svátku 28 října. A to už raději nemluvím o tom, jak tento ministr kultury jezdí na sudetoněmecké sjezdy. Však i vicepremiér Bělobrádek se chystá do Augsburgu na podobnou akci. Pro koho Bělobrádek pracuje? Pro ČR? Dle jeho posledních politických kroků o tomto dosti pochybuji.

Komunistická strana není extrémistickou stranou. Ani jí nikdy nebyla. Bohužel lidovci, jak je patrné, se razantně radikalizují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama