Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2014 11:26:50

Byrokracii této vlády nakonec draze zaplatíme z našich kapes

Byrokracii této vlády nakonec draze zaplatíme z našich kapes

Petr Fiala ke 100 dnům vlády.

Vládu máme dnes právě 100 dní. Ale kdo se těšil – po nepovedeném prezidentově experimentu s úřednickou vládou – na dobré fungování politické vlády, musí být zklamán. Místo toho, aby se vláda začala věnovat skutečným problémům občanů České republiky, zásobuje nás různými nápady, jak náš život zbyrokratizovat, více kontrolovat a regulovat. Nápady něco stojí, kde na to vezme peníze, vláda neříká. Nejspíše to nakonec draze zaplatíme z našich kapes.

Navíc jsme svědky neustálého střetu mezi premiérem a ministrem financí, kteří si navzájem dokazují, kdo je silnější. Vzájemné spory ale občany nezajímají – ti chtějí vědět, jak bude vláda bránit dalšímu růstu cen energií, zda vláda bude mít na důchody a zajištění financí do zdravotnictví, kdy klesne historicky nejvyšší nezaměstnanost, či proč vláda dělá kroky vedoucí k nevýhodnému přijetí eura. Na to však premiér Sobotka ani ministr Babiš odpovědi nenabízejí.

Petr Fiala
předseda strany

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama