Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2015 8:23:00

Vstříc úspěšnému čtvrtstoletí

Vstříc úspěšnému čtvrtstoletí

Na jednom politologickém semináři v druhé polovině 90. let jeden tehdy známý politický sociolog přesvědčeně vysvětloval, že Občanská demokratická strana brzy zanikne, protože pro ni není v našem politickém systému místo.

Nesouhlasil jsem s ním ani trochu. A vida: nyní slavíme 24. výročí založení ODS! Zase jsem měl pravdu :-). Už více než rok ovšem prakticky pomáhám tomu, aby se mé teoretické předpoklady naplnily. ODS je zde a bude tu i nadále, protože skutečnou pravicovou stranu potřebujeme. Děkuji všem, kteří jdou se mnou a stojí (zase proti mainstreamu :-)) na straně svobody a zdravého rozumu. Vstříc úspěšnému čtvrtstoletí!

prof. Petr Fiala
předseda strany

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama