Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2024 17:24:04 - Val

Pane Fialo

jaký máte skutečný důvod k podporování Ukrajiny v tak obrovském rozsahu. Jsme malý stát , který má velké ekonomické problémy , není na důchody , zaostává zdravotnictví, školství, jsou problémy ve vězeňství a spousta dalších problémů . Na nic nejsou peníze , ale odkud se berou peníze na podporu Ukrajiny ??? Kolik peněz už ČR tam investovalo - nejde o zbraně - ale finance . Kolik , kam ty peníze šly , kde skončily, máte doklady , kdy už konečně řeknete pravdu ??? Vyzývá Vás k tomu spousta politiků , ale i voliče to zajímá . Tak pravdu - nic jiného než pravdu . Když mlčíte, vytváříte kolem sebe a vašich kolegů hradbu, ale lidem dochází trpělivost . Znovu - Důvěřuj, ale prověřuj . Takže nám laskavě dejte informace a nedělejte z toho státní tajemství . Vaše peníze to nejsou , ani vlády, jsou to peníze voličů .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Val, OlgaN, Antim, mamasa, sippavel, Jaroslava Herinková, Pete22, Ing. Karel Janko, paul axe-hawk, MacekM1, Zdenek412, jarrek, Mirek1955, Jana11, hanus, Vasa, Nezlomný, amazonie, ejet3, takyskorodoktor, dmt, stanl, olas, HledacPravdy, badaxe1, pion, hrad, spokojenost, Mgr. Bc. Jiří Vodička, evenak, kenyrts, Navit, Marcela Baková, bretis, falcon16, falcon16, Kenni, Parkán, dadla, nhuk, Jamščik, Regio1, Marťa, miran5, Karel75, Laaadik62, Jaroslav Bachan, beran 96, Leo Pitinský, energit, Mascha, Pamětník2, Pametnik, Johanessa, destruktor, vanpetr, silverA, goliard, Kodl74, hunterman, prja, dakram1, marssa, Královna Kleopatra, Brabecová, Hanja

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.