RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2024 13:09:00

Držím pěsti do dalších let a blahopřeji

Držím pěsti do dalších let a blahopřeji

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na znovuzvolení Ursuly von der Leyen předsedkyní Evropské komise

 Skvělá zpráva! Předsedkyní Evropské komise byla opět zvolena Ursula von der Leyen. Důvěru europoslanců získala hlavně díky svému programu a dosavadní práci. 401 hlasů jí dává silný mandát, který jako předsedkyně Komise bude v následujících letech potřebovat.

Nyní jí startují ostrá jednání o přesné podobě Komise. Evropská unie bude moci již brzy přepnout do plně pracovního režimu a řešit problémy, které Evropany trápí.

Plně se ztotožňuji s vizí paní von der Leyen na silnější, více prosperující a bezpečnější Evropu, která společnými silami řeší výzvy dneška. I proto jsem ji dnes během hlasování o jejím znovuzvolení šéfkou Evropské komise podpořil.

Držím pěsti do dalších let. A blahopřeji!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama