RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.07.2024 8:05:00

Násilí nelze schvalovat či "jen" tolerovat

Násilí nelze schvalovat či "jen" tolerovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k atentátu na exprezidenta USA Donalda Trumpa

 Po atentátu na bývalého prezidenta USA a kandidáta v blížících se volbách nemohu než zopakovat, co jsem psal a říkal při podobné, šílené události na Slovensku. Spory ohledně politiky, stavu či fungování společnosti se musí řešit diskuzí a volbami, v žádném případě ne násilím. Násilí nelze schvalovat či "jen" tolerovat, bez ohledu na to, zda je namířeno proti lidem, se kterými člověk nesympatizuje.

Věřím, že americká společnost je dost silná na to, aby se z cesty stále hlubšího rozdělení či konfrontace vydala jiným směrem. Reakce médií a analytiků jsou nadějné, podobnou cestou se musí vydat i odpovědná politika a její aktéři.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama