Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2024 9:52:01

SPD v krajských volbách jasně potvrdilo pevnou pozici na české politické scéně!

SPD v krajských volbách jasně potvrdilo pevnou pozici na české politické scéně!

V sobotu 21. září se ve 14 hodin uzavřely volební místnosti a voliči rozhodli o tom, kdo zasedne v zastupitelstvech 13 krajů. Ve 27 obvodech voliči rovněž volili nové senátory. Volební účast byla pouze necelých 33 procent.

Děkuje všem voličům, kteří přišli k volbám a zvláště pak těm, kteří odevzdali svůj hlas našim kandidátům. Všichni ti, co nám odevzdali svůj hlas, dali jasně najevo, že jsou silně nespokojeni se současnou asociální vládou včele s premiérem Petrem Fialou a požadují změnu. Moc děkujeme také všem našim členům a sympatizantům, kteří pomáhali ve volební kampani.

Oproti volbám do krajských zastupitelstev v roce 2020 jsme v letošních volbách svoji pozici posílili. Získali jsme celkem 41 zastupitelů a dostali se do 12 krajských zastupitelstev. V některých krajích máme reálnou šanci stát se součástí krajských vládních koalic. Ve všech krajích, kde jsme uspěli, budou naši zastupitelé pracovat s plným nasazením pro naše občany a budeme se snažit v maximální možné míře naplňovat naše programové priority! V senátních volbách postoupil v okrese Prostějov (senátní obvod č. 62) do 2. kola kandidát SPD ing. Pavel Dopita, pedagog a IT specialista.

Hnutí SPD se nebrání spolupráci s každým, kdo ctí náš program. Proto jsme pro tyto volby chtěli nabídnout alternativu, aby nepropadly hlasy vlasteneckých a konzervativních voličů. Kandidátní listiny jsme sestavili ve spolupráci s Trikolorou, PRO a Svobodnými. Z dosažených výsledků lze konstatovat, že to byla dobrá volba, a rozhodně si vše vyhodnotíme a stanovíme další postup pro velmi důležité parlamentní volby v roce 2025. V nich bude našim cílem získat co nejvíce poslaneckých křesel a podílet se na řízení naší země účastí ve vládě. Tím bychom mohli mnohem lépe prosazovat náš program, který cílí na všechny naše slušné a pracující občany, mladé rodiny s dětmi, seniory a zdravotně postižené občany. První krok k tomuto cíli jsme udělali, a to díky voličům, kteří nám dali důvěru a odevzdali svůj volební lístek pro naše kandidáty.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama