Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2009 13:19:54

ČSSD zahájila ve Zlínském kraji ostrou předvolební kampaň

ČSSD zahájila ve Zlínském kraji ostrou předvolební kampaň

Křtem oranžového autobusu „Škromák“ a lvíčka „Škromíka“, maskota sociální demokracie, zahájila ve středu 2. září ve Zlíně ČSSD ve Zlínském kraji svou předvolební kampaň.

&nbsp;<span class="Apple-style-span" style="font-family: tahoma; font-size: 13px; color: #666666; "><span class="Apple-style-span" style="color: #333333; ">Lídr kandidátky ČSSD ve Zlínském kraji Zdeněk Škromach ubezpečil všechny přítomné včetně novinářů, že ČSSD bude ve své předvolební kampani pokračovat, navzdory rozhodnutí Ústavního soudu, který se bude 10. září zabývat regulérností zákona o rozpuštění sněmovny.</span></span><div class="sloupec-w2" style="width: 900px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 30px; margin-bottom: 30px; margin-left: 30px; clear: both; "><div class="ptext text"><p style="font-size: 1em; color: #333333; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 20px; margin-left: 0px; ">„Povedeme kampaň tvrdou, ale férovou a slušnou. Budeme tvrdí především v argumentech,“ uvedl Zdeněk Škromach. V rámci předvolební kampaně vyjedou kandidáti sociální demokracie do všech koutů Zlínského kraje speciálním oranžovým autobusem „Škromákem“. Spolu s ním budou obce objíždět oranžové patroly. „Nebude jediná obec, kudy bychom alespoň neprojeli,“ dodal Škromach.</p><p style="font-size: 1em; color: #333333; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 20px; margin-left: 0px; ">V rámci křtu také lídr kandidátky pozval všechny přítomné i ostatní obyvatele kraje na sobotní výlet na Pustevny, kde se od 10 hodin koná výstup na Radhošť spojený se zastávkou u sochy boha Radegast. „Zde učiníme oběť tomuto pohanskému bohu pro vítězství v letošních volbách,“ vysvětlil Škromach s tím, že akci bude doprovázet bohatý kulturní program, zdarma bude občerstvení a příchozí obdrží také trička s logem Turné pro Zlínský kraj.</p><div><span class="Apple-style-span" style="color: #333333; "><br /></span></div></div></div>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama