ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2010 9:31:00

Korupce na Vyškovské radnici zakořenila

Korupce na Vyškovské radnici zakořenila

Strana Věci veřejné podala trestní oznámení na Radu města Vyškova.

Strana Věci veřejné podala trestní oznámení na Radu města Vyškova z důvodů nesprávného hospodaření při správě majetku města Vyškova.

Město Vyškov prodalo v roce 2005 společnosti ANGIS plus s.r.o. (soukromé zdravotnické zařízení u autobusového nádraží Vyškov), stavební pozemky o rozloze 1200 m2, za cenu 800,- Kč za 1m2, ačkoliv v té době byla cena pozemků dvojnásobná.

Tímto převodem byla společnost ANGIS plus  s.r.o. finančně velmi zvýhodněna, a důležitý je fakt, že jedním ze dvou majitelů výše jmenované firmy je člen Rady města za ČSSD      MUDr. Pavel Veselý.

 Na pozemcích koupených od města postavila společnost ANGIS  plus s.r.o. soukromé zdravotnické zařízení a parkoviště, které bylo rozšířeno o další parcelu, jejímž vlastníkem je město Vyškov. Přesto, že je parkoviště převážně postaveno na pozemku města, stavební povolení na jeho výstavbu bylo vydáno firmě ANGIS plus s.r.o.

 Navíc Rada města Vyškova schválila 2009 na výstavbu parkoviště 4 000 000,- Kč. A není vyloučeno, že na jeho stavbu byly uvolněny další peníze z rozpočtu města.

 Parkoviště slouží klientům soukromého zdravotnické zařízení a ne, jak bylo v zastupitelstvu  prezentováno, že se jedná o výstavbu parkoviště pro širokou veřejnost u autobusového nádraží.

 Na základě zjištěných závažných skutečností si myslím, že je nutné prověřit, kolik prostředků a komu v tomto směru, bylo poukázáno z majetku města Vyškova a za co. A také to, zda společnost ANGIS plus s.r.o. platí za pronájem pozemku nebo jeho části městu, nájem. Proto jsem podal trestní oznámení na Radu města Vyškova z důvodu nesprávného hospodaření při správě majetku města Vyškova.

 Za politickou stranu Věci veřejné  Jiří Krutílek, předseda klubu Vyškov
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama