Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2019 18:04:00

Spousty věcí si neužijeme, když jich je hojnost

Spousty věcí si neužijeme, když jich je hojnost

Přání do nového roku na facebookovém profilu.

Dva měsíce jsem pořádně nevytáhnul paty do lesa. A když jsem byl na lodi, pořádně nenahodil. Nějak se mi nechtělo. Až těsně před koncem rybářské a blížícím se koncem houbařské sezóny, jsem pocítil touhu, že se mi chce. A tak jsem včera lítal po Orlíku s vláčákem. Ani rybička. Dneska po lese za sametonožkama. Kromě dvou trsů třepenitek jsem nenašel nic. A teď už budu sedět doma a brblat. ”Už aby byl duben a já mohl do lesa na smrže, kačenky a podtrnky. Už aby byl červen a já mohl chytat dravce.”

A tak nějak je to pořád. A věřím, že nejen u mě. Spousty věcí si neužijeme, když jich je hojnost. A pak o to více jsme nespokojení, když jich momentálně nemáme.

Tak přeje nám všem, ať si umíme užívat a vážit věcí i v době jejich hojnosti. A nemusí nám až jejich nedostatek připomenout, jak rádi je máme.

Přeju všem hezký příští rok.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama