Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2020 14:56:13

K radikálním opatřením zatím není důvod

K radikálním opatřením zatím není důvod

Komentář na facebookovém profilu k epidemii koronaviru SARS-CoV-2

Koronavirus. Pár informací. Vím, že občané mají obavy. Zaprvé: v tuto chvíli nemáme v ČR žádný pozitivní případ. Zadruhé, pro klid, jistotu: informace, jak předejít nákaze, jsou zde či na speciální infolince 724 810 106. V provozu je od 9 do 21 hodin.

Jestliže pocítíte symptomy, volejte svému lékaři. S Adamem Vojtěchem situaci detailně monitorujeme. Epicentrum nákazy je v severní Itálii, odtud se virus dostal dál. Děláme vše pro to, aby se k nám nedostal. A nedoporučujeme lidem, aby navštěvovali regiony Lombardie a Benátska.

Speciálně kontrolujeme lety z Itálie. K radikálním opatřením zatím ale v tuto chvíli není žádný důvod. Vyšetřeno u nás bylo 98 případu s negativním výsledkem. My jsme maximálně připraveni a v neustálém online kontaktu se všemi ministry, abychom nepodcenili jedinou maličkost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama