Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2020 16:48:00

Nechápu, jak si to Flegr může dovolit. Klasická fake news

Nechápu, jak si to Flegr může dovolit. Klasická fake news

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření virologa Jaroslava Flegra.

Po sítích se šíří tenhle text profesora Jaroslava Flegra, ve kterém mě a profesora Romana Prymulu obviňuje z toho, že jsme prý nereagovali na metodu testů od Emanuela Žďárského. A dokonce naznačuje, že jsme to snad udělali kvůli nějakým provizím. Nechápu, jak si to může dovolit. Je TO NESMYSL. Klasická fake news.

Já jsem samozřejmě všechny e-maily od pana Žďárského přeposílal na Ministerstvo zdravotnictví České republiky a požádám nového pana ministra Jana Blatného, aby celou záležitost prověřil.

Vyjádření profesora Prymuly: „Doktor Žďárský byl pozván na Ministerstvo zdravotnictví na panel odborníků, kde byl mj. docent Hajdúch, prof. Macek i zástupci SZÚ a kde měl obhájit svůj test. To se mu úplně nepodařilo. V systému je samozřejmě nutné používat validované testy. Byl vyzván, aby svůj test certifikoval. Dosud nemám zprávu, že by tak učinil, i když měl od března dostatek času, aby metodu nechal SZÚ schválit. To se nestalo. Pokud je někde chyba, tak pouze na jeho straně.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama