Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2021 7:35:00

Izrael je lídr v technologiích. Je to náš tradiční partner

Izrael je lídr v technologiích. Je to náš tradiční partner

Předseda vlády České republiky Andrej Babiš bude v rámci návštěvy Izraele jednat s předsedou vlády Izraele Benjaminem Netanjahuem o očkovací strategii, výrobě vakcín a zkušenostech s vakcinací občanů.

Návštěva premiéra Babiše navazuje na návštěvu premiérů Rakouska a Dánska, se kterými je Česká republika ve společné skupině Early Openers. Andrej Babiš bude jednat o naší eventuální účasti ve společném fondu, který by měl podporovat výrobu vakcín a experimentálních léků.

„Izrael je lídr v technologiích. Je to náš tradiční partner. Komunikujeme nejen v rámci pandemie. Myslím si, že to bude velice užitečná návštěva. Izrael je nyní světovým lídrem v očkování. Pro nás jsou důležité i jejich zkušenosti. Navštívím velké očkovací centrum. Budu také přítomen otevření našeho konzulátu v Jeruzalémě,“ uvedl premiér Babiš k nadcházející cestě.

Spolu s předsedou vlády České republiky do Izraele letí čeští vědci, kteří se tam setkají s významnými izraelskými osobnostmi, které vyvinuly experimentální lék, který funguje formou inhalace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama