Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2022 13:57:00

Co tomu říkají hygienické stanice?

Co tomu říkají hygienické stanice?

Komentář na facebookovém profilu k nápadu pražského zastupitele Čižinského zpřístupnit povinně WC v restauracích veřejnosti

 Zastupitel hlavního města Prahy Jan Čižinský na TV Nova vypustil myšlenku, že chce zlepšit dostupnost veřejných toalet. Docela dobrý nápad, ale onou veřejnou toaletou se mají stát restaurační zařízení. A neplatí to jen pro Prahu. Také vedení dalších měst plánuje, že se tímto způsobem pokusí vyřešit relativní nedostatek WC pro širokou veřejnost.

Je to smutné, protože podobně zvrácený nápad bychom čekali spíš od kovaných komunistů, kteří si ani 32 let po převratu neuvědomují, že o soukromém majetku rozhoduje v rámci zákonných mantinelů jeho majitel, ne úředník.

Zajímá nás také, co nápadu říkají ministr zdravotnictví Vlastimil Válek a hlavní hygienička. Kapacita toalet v restauracích odpovídá počtu míst a s lidmi z ulice jednoduše nebylo počítáno.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama