ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2012 21:53:17

Cepy, sudlice a palcáty .

Cepy, sudlice a palcáty .

Nedávné protesty iniciativ a odborů, zemědělců, nakonec ani důchodců, nezanechaly ve vládě stopu (asi jako ji nezanechá loď v moři). Protesty proti “reformám“ – škrtům, systému vlády a naší pseudodemokracii formou relativně klidných demonstrací dokon

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

   V parlamentu protlačuje vláda jedno asociální opatření za druhým, zvýšení DPH, školné – zápisné, ponížení valorizací důchodů na jedné straně a hned následující schválení ESM a církevní prostituce vyrážejí divákům, kteří její počínání sledují, tedy občanům, dech. Hledání peněz tam, kde leží – MUS, IZIP… jsou bez výsledku, ale snižování životní úrovně většiny a hledání tunelů na státní kasu se jí daří náramně. Schvalování zákona o církevních restitucích ale přes veškeré okázalé a vzletné proslovy pomáhají kupodivu schvalovat i socani ! Při schvalování druhého čtení byla šance zákon vrátit, ale 15 jich v parlamentu chybělo (podobně jako chyběli senátoři při jednání o imunitě !!!) a dokonce předseda strany Sobotka nebyl, ač přítomen v parlamentu, u hlasování ! Co je to zase za hru ??

Škrty v příjmech učitelů, policistů, sociálně slabých, zdaňování a zdražování namísto omezení výdajů jsou oprávněně předmětem kritiky. Je známo, že 80 % občanů státu  je se stavem ve společnosti nespokojeno, zejména se současnou vládou, vládnoucí na základě manipulací s poslanci Veverek, neboť jde ve svých asociálních opatřeních “přes mrtvoly“, jen zdánlivě v uvozovkách.

Co říci k nezájmu jednoduše řešit např. domácí léčení marihuanou – vládou, ani tou parlamentní smečkou zlodějů, nepohnou ani příklady šikany nemajetných důchodců, kteří se bez domácky vyráběných mastí neobejdou, ani nedávná sebevražda jedné důchodkyně v bezvýchodné situaci - cestu parlament hledá v předání pravomocí výroby farmaceutickému byznysu a v přihrání jim zisku z produkce…To jistě bude pomoc nemajetným potřebným. Oni tam jsou opravdu mimo mísu.

Co říci k nedávnému článku o učni, který je od vyučení nejenže bez práce, ale jako dospělý nezaměstnaný bydlící u rodičů naprosto bez prostředků, je nucen nejen k bezvýchodnému putování za razítky, jen aby učinil zadost požadavku ÚP, přestože po telefonu ví předem, že ho firma nezaměstná, běhání na vzdálenou poštu třikrát týdně se hlásit, cestování “na černo“, nakonec k práci zdarma po městě ve vestě, vlastní, bez zajištění základních pomůcek a hygienických zařízení (muži ke stromu, ženy do křoví !), zákonům nezaměstnané psychicky šikanující k nevydržení? Co říci na to, když prohlásí, že zvažuje sebevraždu proto, že se bojí, aby nezačal škodit okolí ? Ministerstvo i ombudsman k tomu mlčí jako hrob. Bez peněz je tady člověk nula – ústava, listina, právníci – vše je jen za peníze, říká. A v diskuzi pod článkem jsou i anonymní příspěvky : No a co, ať si hodí mašli, bude o jednu příživnickou svini a socku míň. Nebo : Začínám chápat pamětníky1. republiky, kteří v roce 1968 prohlašovali, že než by měl přijít kapitalismus, raději budou střílet. A další : Systém je jednoduchý - příklad KPŽ Žirovnice. Zaměstnává například 20 ukrajinců po 12 hodinách denně. Takže 240 hodin každý den. A za každou odpracovanou hodinu jedince vyplácí agentura která je dodává /řediteli ,nebo náměstkovi ?/ 10.- Kč.To je 2400.- každý den. No nekupte to !

Důchodce a ty, co pracují, ty odírá Kalousek, ti co práci nemají, zase deptá Drábek.

  Prosazuji 15 let přímé volby s odpovědností a odvolatelností politiků, která umožní systémové změny vládnutí, je to jako volání žíznivého v poušti. Ale vím, že to je jediná možná cesta k prosazení skutečné demokracie a zároveň odstranění korupce, zapojení občanů do správy země, pokud budou sami o svém osudu rozhodovat, podobně jako ve  Švýcarsku. Tam, co vím, má domobrana doma dokonce zbraně. Ještě že tomu tak není u nás, jistě by se našlo hodně zoufalých, kteří by je neváhali použít. Díky industrializaci zemědělství a pokroku nemají obyvatelé státu ale ani cepy, sudlice a halapartny. K defenestraci potřeba nejsou. Čím to asi je, že výzvy k ní jsem slyšel v posledních dvou letech už mnohokrát ? Tenhle parlament že je obrazem občanů státu ? Kdosi takovou drzost ještě dovolí tvrdit ? Najde se tam vůbec jeden slušný ? Vždyť oni všichni schvalují a podporují, tvoří korupční prostředí ! Nevěřím ! Kam to míří česká společnost, když máme tohle v čele ?

  Drtivá většina občanů státu, až 80 % dle průzkumů, tuhle vládu nechce. ČTV a stále neobjektivní zpravodajství předkládá bulvární zprávy, na stav společnosti nereaguje a informuje jen servilně, stejně jako za komančů. Jak dlouho ještě si to nechají povinní plátci líbit ? Generální stávka asi nebude – zaměstnanci ve školství, zdravotnictví ale i průmyslu se bojí o místo a do stávky nepůjdou, natož úředníci. Židi také, když šli do plynu, podle svědectví, ještě před plynovou komorou nevěřili, že se to týká právě jich !

Ještě asi zase úplně neryjeme držkou v zemi, Karle ! Promiň.

   Ale jsou tu skupiny občanů, kteří se se stavem nechtějí smířit – na Klárově statečně bojuje skupina Occupy, před vládou na zdi je nápis OSVOBOZENÍ od iniciativy Skutečná demokracie, která pořádá pravidelné demonstrace, organizují se skupiny mladých, to je příslibem změny. Není jim situace lhostejná. Věřím, že boží bojovníci opráší opticky i cepy, sudlice a palcáty ! Taky jich v počátcích byla jen hrstka !

Už vás bylo dost, páni korupční politici !

10.6.12

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama