Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2022 18:09:00

Pane ministře Bartoši, uvádíte lidi v omyl

Pane ministře Bartoši, uvádíte lidi v omyl

Komentář na facebookovém profilu k příspěvkům na bydlení

 Pane ministře Ivane Bartoši, k zvýšení normativních nákladů vyzýváme vaši vládu měsíce. Pokud jste se teď rozhodli vyslyšet naše rady, je to jedině dobře. Ale uvádíte lidi v omyl. Pozor!!! Splátka hypotéky sice nákladem na bydlení je, ale do příspěvků se NEZAPOČÍVÁTÁ. Jestli opravdu chcete řešit hypotéky, zaveďte tzv. vícegenerační hypotéky, které prodlužují splatnost. Jedině to lidem pomůže.

Když se doba splatnosti prodlouží například na 40 let, budou splátky výrazně levnější.

Do procesu musí s garancí pro banky vstoupit stát, jinak to nebude fungovat, protože banky do toho nepůjdou.

Co se týká zvyšování normativů, aby na příspěvek na bydlení dosáhlo více lidí, udělejte to prosím rychle a pořádně. Už nyní se v médiích začínají objevovat zprávy, že se příspěvky opožďují nebo že na ně z byrokratických důvodů nedosáhnout lidé, kteří je velmi nutně potřebují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama