JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2022 10:57:00

Volby do Senátu pokračují

Volby do Senátu pokračují

Poděkování voličům na facebookovém profilu za postup do druhého kola voleb do Senátu

 Vážení občané, přátelé,

srdečně Vám děkuji za Vaši podporu a hlas v prvním kole senátních voleb ve volebním obvodu č. 19. Velice si vážím toho, že jste mi dali důvěru a šanci zabojovat i v kole druhém, ale ještě nic nekončí. Čeká nás klíčové druhé kolo. To rozhodne o tom, kdo vás bude reprezentovat v Senátu.

Proto jsme již začali pracovat na pokračování kampaně. Dále se již naplno věnuji kontaktní kampani a setkávání s vámi. Těším se, že se opět spolu potkáme. Dovoluji si vás znovu poprosit o vaši podporu. Jde opravdu o hodně.

Pokud budu mít tu čest pracovat v Senátu, budu vždy jednat v zájmu spravedlnosti a práv občanů. Budu se snažit využít své odborné znalosti a zkušenosti, a přispět tak ke zlepšení života a společenské atmosféry v naší zemi.

Za vaši podporu mnohokrát děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama