Michal Zuna

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2023 6:59:00

Hradní skartovací mánie

Hradní skartovací mánie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k překotnému skartování dokumentů v Kanceláři prezidenta republiky

Už třikrát jsme vyzvali Kancelář prezidenta republiky, aby na výboru pro bezpečnost vysvětlila svou skartovací vášeň. Zástupce kanceláře ale nikdy nedorazil. Zničeno přitom bylo stovky tajných dokumentů včetně zprávy o Vrběticích.

Můžeme jenom odhadovat, že teď asi na Hradě probíhá velký úklid. Ale nemůžeme připustit, aby to tím skončilo. Vznik sněmovní vyšetřovací komise by tak dával smysl. Je potřeba se zaměřit na celkovou správu a hospodaření Hradu. Zejména však na bezpečnostní hrozby, kterým jsme byli vystaveni. Ve vzduchu visí podezření z velezrady. Je nutné jej potvrdit nebo vyvrátit. A pak tu máme kauzy, o kterých ještě nevíme, což mě děsí snad ještě víc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama