ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2012 20:28:38

Drastichová: Je něco shnilého a nepřípustného ve státě Českém!

Drastichová: Je něco shnilého a nepřípustného ve státě Českém!

Jak je možné, že všichni se podivují či rozčilují nad vulgárními výrazy, kterými ministr Kalousek častoval svého kolegu z poslanecké sněmovny, ale nikdo se nezarazí nad otázkou „odmítnul jsem Ti snad nějakou dotaci?“ říká Drastichová ve svém projevu.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE Vážená paní předsedkyně, vážení kolegové poslanci,

je smutné, že v tak krátkém časovém sledu jsme opět postaveni před tak citlivou otázku, kterou je vyslovení důvěry vládě. Události posledních dnů nenechávají nikoho klidným. Občané jsou znechuceni děním v této budově a zcela ohromeni expresivním vyjadřováním, bezostyšnou manipulací a neustávajícím zastrašováním z úst ministra financí Miroslava Kalouska.

Nemohu než vyjádřit se slovy klasika „je něco shnilého a nepřípustného ve státě Českém“ !!!

Jak je možné, že všichni se podivují či rozčilují nad vulgárními výrazy, kterými ministr Kalousek častoval svého kolegu z poslanecké sněmovny, ale nikdo se nezarazí nad otázkou „odmítnul jsem Ti snad nějakou dotaci?“.

Znamená to snad, že ministr rozdává dotace jako na běžícím pásu?

Znamená to snad, že zvyšování daní – tento jakýsi všelék ministerstva financí na vše - a další zatěžování daňových poplatníků, je třeba jen proto, aby pan ministr mohl přihrávat zakázky kmotrům, jako jsou pánové Háva, Dalík, Langer a další?

Nebo to znamená, že občan této země se má prostě smířit se stále se zhoršující ekonomickou situaci státu, přesto, že ministři rozdávají tučné miliónové odměny?

Proč do dnešního dne vláda neučinila jediný krok, aby začala vymáhat škodu 658 milionů korun, která prokazatelně vznikla státní pokladně a musela být opět vytáhnuta z kapes daňových poplatníků?

Odpověď je nasnadě. Naše vláda totiž nemá čas vládnout, protože velkou část své energie věnuje na matení a klamání občanů, zastrašování a znemožňování nezávislosti Policie. Denně jsme svědky manipulace s informacemi o probíhajících nezákonných aktivitách, které postupně vyplouvají napovrch a převádění pozornosti jiným směrem.

Všechny výše uvedené důvody jsou jednoznačným důvodem pro naše občany, že je třeba, aby se v naší republice něco změnilo a tou změnou by měla být nová vláda. Proto dnes budu hlasovat proti důvěře vládě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama