Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2023 12:09:00

Chování vlády hraničí s arogancí

Chování vlády hraničí s arogancí

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k neplnění předvolebních slibů vládou pětikoalice

 Vláda Petra Fialy velmi rychle zapomněla, že musí jít příkladem. Plnění slibů, zodpovědné chování, jasná a přímá komunikace, vysvětlování. Nic z uvedeného se neděje a komická vložka s náhlým řešením výše platů politiků dokonale dokresluje trapné chování, hraničící s arogancí.

Moc dobře si uvědomujeme, že důchodový systém v aktuální podobě nemá šanci přežít, a rozumíme snaze snížit jeho dramatický deficit. Za zcela přirozené také považujeme hledání dalších zdrojů pro státní rozpočet.

To vše si však vláda může dovolit až v okamžiku, kdy má zameteno před vlastním prahem, ve státní správě běží slibované snižování stavů a občan není iritován utěšeným růstem mezd politiků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama