Michal Zuna

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2023 9:14:00

Kalousek navigoval naši zemi v těžkých ekonomických časech

Kalousek navigoval naši zemi v těžkých ekonomických časech

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neumístění Miroslava Kalouska a Jiřího Pospíšila na kandidátku do Evropského parlamentu.

 Osobně si velmi vážím Miroslav Kalousek i Jiří Pospíšil. Jejich neumístění na kandidátku do Evropského parlamentu tak považuji za promarněnou příležitost.

Miroslav Kalousek navigoval naši zemi v těžkých ekonomických časech a vytvořil stabilní finanční základy. Ostatně bez něj by Andrej Babiš neměl z čeho rozhazovat. Jiří Pospíšil převzal vedení naší strany v dobách, kdy nám málokdo věřil, že budeme relevantní politickou silou a je silným stávajícím poslancem. Oba dva tak prokázali své schopnosti a odolnost ve složitých dobách.

Jako člen TOP 09 plně respektuji demokratický výsledek volby výkonného výboru. Jako člověka mě však toto rozhodnutí velmi mrzí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama