Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2024 15:14:00

Prezident Pavel opět potvrdil, že je agentem globalistů

Prezident Pavel opět potvrdil, že je agentem globalistů

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na jmenování Milana Vašiny kancléřem

 Prezident Petr Pavel podle mého názoru opět potvrdil, že je agentem globalistů. Jeho nový kancléř Milan Vašina přichází na Hrad z think-thanku Aspen Institute, který je známý podporou amerických zájmů a globalistické agendy.

Českou verzi Aspen Institutu zakládali v Praze v roce 2012 Karel Schwarzenberg, Madeleine Albrightová, Michael Žantovský. V dozorčí radě pak zasedá například bývalý guvernér ČNB Zdeněk Tůma či manželka miliardáře Zdeňka Bakaly Michaela Bakala. Právě Bakala Foundation od počátku pobočku Aspen Institute Central Europe financovala.

Někteří přispěvatelé Aspen Institutu přispěli na prezidentskou kampaň Petra Pavla. Jedná se například o Dušana Šenkypla (1 500 000 Kč), Jana Bartu (2 500 000 Kč) a Davida Holého (1 000 000 Kč).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama