Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2024 8:04:02

Pane Vondro, zájem o besedu K.Konečné v Klatovech byl enormní

Pane Vondro, zájem o besedu K.Konečné  v Klatovech byl enormní

Besedy europoslankyně K. Konečné s dalšími kandidáty společné kandidátky STAČILO pro volby do EP táhnou ! Přesvědčit se o tom mohli dne 5. února 2024 i občané na Klatovsku.

 

    Zatímco dne 23. 11.2023 europoslanci za ODS   A. Vondra  a  V. Vrecionová svým „charismem přitáhli“   na besedu do  Družby v Klatovech, pravicového města a bašty ODS, na  zhruba 3 desítky  podporovatelů včetně klatovského starosty, ve zcela přeplněných prostorách restaurace Pod Hůrkou přivítalo  europoslankyni  K.Konečnou, právníka O.Dostála a vodohospodáře J.Skalického  na 140 zájemců.

   Všem účastníkům besed, včetně té zatím poslední  v Klatovech, s K.Konečnou a dalšími kandidáty pro volby do EP, patří velké poděkování za jejich zájem o politické dění v naší zemi a především za jejich  odvahu říci současné  pětidemoliční  vládě  STAČILO !  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama