prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2024 10:05:00

Babiš. Tradičně bizarní směsice lží, hospodského chvástání a ublíženeckého kňour

Babiš. Tradičně bizarní směsice lží, hospodského chvástání a ublíženeckého kňour

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k projevu Andreje Babiše.

 „Komunisté? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.“ Tato slova Františka Fajtla mi rezonovala v hlavě při poslechu Babiše, jehož soudruzi naše stíhací eso kdysi vyhodili z armády a poslali na Mírov.

Včerejší projev expremiéra byl tradičně bizarní směsicí lží, hospodského chvástání a ublíženeckého kňourání. Sebestředné výkřiky o jeho projektech ve zdravotnictví jen potvrzují, že mu nikdy nešlo o pacienty, ale pouze a jen o vybudování svých pomníků, kterými by se pak mohl chlubit. Na to skutečně nejsem zvědavý. Proto jsem mj. ten jeho megalomanský nesmysl na Vinohradech nahradil skutečným posílením onkologické péče, prevence i výzkumu, a to nejen v Praze, ale i v krajích. Například v tom Karlovarském, na který hnutí ANO roky kašlalo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama