prof. MUDr. Vlastimil Válek , CSc., MBA, EBIR

  • TOP 09
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2024 8:21:00

Kritici i škarohlídi tvrdili, že to nedává smysl. A teď? Mlčí

Kritici i škarohlídi tvrdili, že to nedává smysl. A teď? Mlčí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke koalici SPOLU.

 O společné kandidátce SPOLU, kde do Evropského parlamentu společně kandidují zástupci TOP 09, ODS a KDU-ČSL bylo řečeno mnohé. Kritici i škarohlídi tvrdili, že to nedává smysl a proč to nepůjde. Realita je usvědčila z omylu, kandidátku máme a jsou na ní velmi kvalitní osobnosti. Lídrem za TOP 09 je Luděk Niedermayer a záda mu v první desítce kryjí Ondřej Kolář, poslanec z Prahy 6 a Lukáš Řádek - náměstek primátorky, oba velmi zkušení a kompetentní kandidáti.

Je jasné, že různé strany mají různé priority, ale na tom hlavním se shodneme. Budeme spolu prosazovat proevropské hodnoty, bezpečí našich občanů, omezení byrokracie pro naše podnikatele a posílení vlivu naší země v Evropské unii. Je zásadní, aby Českou republiku nereprezentovali v europarlamentu populisté a extrémisté. To jsou cíle, kvůli kterým se vyplatí dělat některé kompromisy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama