Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2024 20:33:33

Česká republika směřuje do války.

Česká republika směřuje do války.

Česká republika směřuje do války.

 

Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premiér Fiala s celou „pětidemoliční vládou“ a hlavně ministr zahraničních věcí Jan Lipavský. To vše za masivní podpory českých veřejnoprávních, ale i soukromých medií ovládaných pravicí a liberály.

Válka je blíže, než se běžnému českému občanu zdá, protože vrcholní politici a jimi spřízněná media překrucují fakta! Vybírají si jen taková, která se jim hodí pro jejich válečnou a nenávistnou politiku vůči Ruské federaci. Realita a pravda o situaci ve válečném konfliktu na Ukrajině jsou jiné!

Český ministr zahraničních věcí Lipavský by měl být nazýván spíše lobbistou a tlampačem NATO. Je to nejhorší a nejzaprodanější český ministr zahraničí za dlouhá desetiletí našeho státu, který nese spolu se svojí stranou PIRÁTI osobní zodpovědnost za tuto válečnickou a nenávistnou zahraniční politiku.

Lipavského česká zahraniční politika utrpěla nedávno zásadní úder, když Mezinárodní soudní dvůr OSN v Haagu odmítl v lednu 2024 na návrh Ukrajiny uznat Ruskou federaci po dvou letech válečného konfliktu jako agresora vůči Ukrajině! Uvedený rozsudek Mezinárodního soudu OSN zcela zboural konstrukci české válečné zahraniční politiky a štvavé propagandy vůči Ruské federaci! O této skutečnosti žel česká media neinformují!

Je třeba zastavit válečné štváče! Jediní, kdo může zastavit tyto české válečné štváče a blížící se válku, jsou občané České republiky, které se zatím přes veškerou snahu a mediální masáže nepodařilo válečným štváčům získat ve velkém měřítku na svojí stranu. Přesto jich je dost! Nejbližším místem, kdy dostanou občané osobní možnost se vyjádřit k válečnické politice české vlády jsou volby do Evropského parlamentu.

Občané, v zájmu České republiky, nevolte tyto válečné štváče a jejich strany, které je podporují. V zájmu svém, vašich mužů a žen, kteří budou mobilizováni do války, v zájmu vašich dětí!

My účastníci jednání upřednostňujeme diplomatická jednání směřující k ukončení konfliktu! Jme proti dalším dodávkám zbraní na Ukrajinu!

Dejme společně šanci míru!



Zástupci vlasteneckých stran a organizací Plzeňského kraje účastnící se 4. společného zasedání v Plzni

dne 23.4.2024. (Komunistická strana Čech a Moravy, Český svaz bojovníků za svobodu, Svaz protifašistických bojovníků).



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama