JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2024 8:05:00

Bylo by mi ctí plnit i vaše sny

Bylo by mi ctí plnit i vaše sny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k naplňování snů a přání druhých

 Dostal jsem od života mnoho úžasných darů. I přes některé rány osudu se mi splnily téměř všechny mé sny. Mám jedinečnou a krásnou ženu, která mě zahrnuje láskou a dokáže rozzářit každý můj den. Mám tři nádherné dcery, které jsou pro mne vším. Co víc si může muž od života přát…

Nyní bych rád využil své schopnosti a zkušenosti k tomu, abych pomohl naplnit sny i vám, mým sestrám a bratrům, občanům České republiky. Jediné, co k tomu potřebuji, je vaše důvěra v to, že shora uvedená slova nevycházejí z mé hlavy, ale z mého srdce.

Bylo by mi ctí sloužit této zemi a vést ji k míru, prosperitě, bezpečnosti, svobodě a suverenitě. Bylo by mi ctí plnit i vaše sny. Ať žije naše vlast, ať žije Česká republika!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama