Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2024 11:17:00

Dobro se trestá, zlo odměňuje

Dobro se trestá, zlo odměňuje

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu k stížnosti proti rozhodnutí, které Vsetínu nařizuje zaplatit odškodnění, odmítnuté Ústavním soudem

 Takových příběhů dnes stále přibývá a jeden se stal i u nás na Vsetíně. Nejspíš ho znáte.

Kdysi jsme museli vystěhovat z městského domu nájemníky, kteří dlouhodobě neplatili nájem, a ještě ničili jeho zařízení. Rodinám jsme nabídli pomoc, aby nezůstaly na ulici. Odmítly ji. Po letech se ale rozhodly, že by bylo prima na městu vysoudit odškodné.

Bohužel české soudy se postavily na jejich stranu. Nyní i Ústavní soud odmítl naši stížnost proti rozhodnutí, které Vsetínu nařizuje zaplatit odškodnění přes 1,8 milionu těmto rodinám a dalších pět milionů jejich advokátce.

Co s tím? Budu dál bojovat. Za to, aby ti, kdo konají dobro, nebyli označováni za darebáky. Za normální svět, kterému vládne zdravý rozum.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama