Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2024 18:42:00

Úsporným balíčkem naše snahy o zefektivnění státu nekončí

Úsporným balíčkem naše snahy o zefektivnění státu nekončí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě společnosti IPC plast

Od Kanady až po Japonsko se maluje s výrobky společnosti IPC plast. Další, ze třetice firem, kterou jsem navštívil na Vysočině. IPC plast je rodinná firma, která se zaměřuje na výrobu malířských válečků. Jejich roční produkce dosahuje 75 milionů kusů, což společnost staví mezi přední evropské výrobce. Od malířských válečků jsme se ale v debatě s vedením společnosti dostali i k tomu, co je aktuálně nejvíce tíží.

Palčivým problémem pro řadu podnikatelů je přemíra byrokracie. Už dříve jsem předesílal, že úsporným balíčkem naše snahy o zefektivnění státu nekončí. Ve snaze o snížení byrokracie budeme pochopitelně pokračovat i nadále.

Podnikatelé jsou tahouny naší ekonomiky a setkání s nimi jsou pro mě skutečně klíčová. Protože právě jejich zpětná vazba nám dává prostor pro zachování zdravého podnikatelského prostředí v Česku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama