Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2024 10:49:41

Česká republika nadále pokračuje v ožebračování svých občanů.

       Česká  republika  nadále   pokračuje v ožebračování svých občanů.

Protektorátní vazalský premiér Fiala se opět pochlubil.

 

Tentokrát  sdělením, že jeho vláda  vyčlenění 865 milionů korun na nákup munice v rámci tzv. české iniciativy.  Dle  pana profesora  se jedná o investici do bezpečnosti občanů i Evropy.  Premiérovo další  medializování  vládních úspěchů ,  kterého „zdobí“ podezřelé  finanční  operace  v kampeličce, jehož majitel spáchal sebevraždu,  zní pro občany všelijak, jen ne věrohodně.

    Zatímco většina občanů si přeje ukončení  konfliktu i za cenu ztráty ukrajinského území ve prospěch RF, ostatně o tomto scénáři začíná hovořit stále více  světových politiků , Fiala  s Pávkem a nyní i s Babišem  stále melou svou.  Co stojí za  posedlostí  pana Nutely,  který za dobu  „vládnutí“  nejvíce  proslul okrádáním    vlastních  občanů a zatahováním  republiky do přímého konfliktu na Ukrajině,  nechám na posouzení každého čtenáře.  Pro někoho to může být   premiérova schizofrenie, státnická zodpovědnost, provize od zbrojařských firem podílejících se na dodávkách munice.  Ale možná jen, že  premiér, který za dobu vládnutí porušil téměř všechny své předvolební sliby, naivně doufá a dětinsky se těší, kterak  se bude Česká republika významně podílet na obnově zničené ukrajinské  infrastruktury, kterak se na obnově domluví s USA  jako rovný s rovným !

  V černé díře zbrojařských firem tak skončí   díky  naší vládě  dalších  865 milionů  Kč,  které nejsou zdaleka poslední a kterými Fiala společně s dalšími válečnými  štváči   podporuje bezohledný  byznys na  úkor lidských životů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama