Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.07.2024 10:21:00

Patrioti pro Evropu jsou dobrý začátek a naděje

Patrioti pro Evropu jsou dobrý začátek a naděje

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zakládání nové frakce Patrioti pro Evropu v Evropském parlamentu

 Nová eurofrakce “Patrioti pro Evropu” a její program:
  • národní suverenita před federalismem 
  • svoboda před příkazy
  • mír před válkou
  • revize Green Dealu
  • stop migraci

Co bych dodala? Založení frakce s tímto programem vítám a věřím, že je nás mnoho. Už proto, že neshody a osobní sympatie uvnitř zemí musí jít v tomto případě zcela stranou. Teď jde o bezpečnou a ekonomicky zdatnou Evropu, v níž všichni žijeme a která musí začít myslet konečně opět sama na sebe a na národy a nás všechny v nich žijící.

Politikové, kteří nás dnes chtějí obětovat ve prospěch jiných, ustoupí stranou jen tímto tlakem, a pokud neustoupí, naše středoevropské národy budou muset odejít společně z této EU. Z pudu sebezáchovy.

Patrioti pro Evropu jsou dobrý začátek a naděje, že se prostřednictvím silných lídrů v silné frakci znovu vzchopíme používat zdravý rozum a hájit tvrdě své zájmy. A ti slabí lídři, doufám, odejdou do politického důchodu. Na tuto dobu zkrátka nemají schopnosti - poslouchají bezmyšlenkovitě jiné. A ty vypočítavé s tajnými sms a podobně, doufám, vyprovodíme postupně sami.

Bude to v našich rukou. Frakce je, doufejme, dobrý start pro nás všechny, komu není lhostejné, že Evropa míří ke dnu a ohrožuje sebe sama zničujícími ideologiemi a chybnými rozhodnutími.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama