JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2024 13:09:00

Prohrává pouze ten, kdo boj vzdá

Prohrává pouze ten, kdo boj vzdá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k trestímu oznámení na autory souhlasných komentářů po atentátu na slovenského premiéra Fica

 Potěšilo mne, že strana Smer na své tiskové konferenci minulý týden zmínila mé trestní oznámení na širší okruh osob pro důvodné podezření z naplnění skutkové podstaty trestného činu Schvalování trestného činu za písemné projevy, jimiž uživatelé sociálních sítí velebili atentát na Roberta Fica.

Tak jsem před odjezdem na dovolenou poslal ještě jedno. A to, mezi jinými, i na Davida Matáska za jeho příspěvek “Pic ho!”

Prostě to nenechám usnout. Už jen s ohledem na všechny ty, kteří dnes stojí před soudem pro obdobné příspěvky, vztahujíicí se ke konfliktu na Ukrajině. Kolegy ze Smeru budu samozřejmě o tom, jak s mým podáním naloží Policie ČR, opět informovat.

Na snahu o návrat spravedlnosti do naší země prostě nesmíme rezignovat. Prohrává totiž pouze ten, kdo svůj boj vzdá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama