Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.07.2024 20:07:00

Na frakci je jich s rakouskými nácky a maďarskými grófy málo

Na frakci je jich s rakouskými nácky a maďarskými grófy málo

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zakládání nové frakce Patrioti v Evropském parlamentu

 Babiš se spojil s Orbánem a chce zakládat společnou frakci v Evropském parlamentu. Pro ty, kteří tohoto člověka pro vlastní dušení zdraví vytěsňují, mám jednu zprávu – na zakládání frakce je jich s rakouskými nácky a maďarskými grófy moc málo.

Snaha vytvořit tuhle názorovou skupinu nostalgiků, kteří si pletou patriotismus s populismem, nemá vůbec nic společného s prací v Evropské unii nebo prací pro voliče obecně. Na to by se k nim musely přidat ještě další strany dalších členských států. Ale i kdyby se tak stalo, i tehdy bych z nich ale byla odstrčená partička podivínů bez politické síly. O evropský vliv těm pánům bez svědomí ale právě vůbec nejde.

Celá tahle show je určená všem, kteří vzpomínáte na Tuzex a říkáte si, že za Husáka bylo líp. Je to vábení všech, co se jim v Teméšváru stýská po Velkém Maďarsku a Trianon je pro ně nejhorší noční můrou, i všech, co tančí s Putinem a říkají, že levný plyn je hodnotnější než svoboda.

Tihle tři se spojili jen proto, aby dělali to, co doteď: z oběti dělali viníka, prodávali nás za děravou grešli, hrabali si pod sebe, rozesírali, konspirovali… a to všechno za evropské peníze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama