MUDr. Milan Brázdil

Oficiální web, kde můžete položit dotaz: www.anoolomouc.cz
  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2024 19:08:00

Zaplatíte to, ať chcete nebo ne. Mají stoosmičku

Zaplatíte to, ať chcete nebo ne. Mají stoosmičku

Projev na 111. schůzi Poslanecké sněmovny 12. července 2024 k vládním návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 483/1991 Sb., o České televizi a zákon č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu.

 Děkuji za slovo. Pane ministře, reaguji na vás. Vy jste řekl: Pokud bude ten tisk poslán do druhého čtení. Tak jasně, že bude. Vy jste dali pevné hlasování, máte stoosmičku, to bude schválené. Vy všichni, co to sledujete, ten zákon projde, vy stejně to zaplatíte, ať chcete nebo ne. Já to tady zopakuji jako včera. Vy se můžete bránit jenom jedním způsobem - tím, že budete nesledovat nebo minimálně sledovat tu zpravodajskou část České televize nebo alespoň, že si budete srovnávat ty informace, co ta televize, co ty ostatní vlastně říkají za pravdu a hledat tu pravdu, to je vaše jediná obrana. A ještě bych doporučil vůbec dát si to někde úplně dozadu jako tlačítko poslední volby, že spustíte si zpravodajskou část.

A my všichni, co tady vlastně občas jsme požádáni, abychom vyslovili svůj názor, žádný názor (od) vás nechtějí, oni nechtějí váš názor, oni chtějí, ti redaktoři, chtějí váš obličej a prostřednictvím vašeho obličeje říct svůj názor. To je vlastně ta snaha těch redaktorů. A tudíž obrana proti, zase nás je, no, ignorujme, tak (Nesrozumitelné.) nedávejme, ať z nás nedělají hlupáky. To je tedy... To je rada pro vás. Vy občané, vy, prosím, to, když tak minimálně sledujte a srovnávejte. A my zase, kteří poskytujeme nebo jsme dotázáni na svůj, na náš názor, tak my jim ty věci nedávejme, nenabíhejme si. A vlastně tím možná i zmírníme šíření dezinformací Českou televizí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama